Mark Postma

Met ervaring in Recruitment en een achtergrond in de techniek is Technieker de perfecte combinatie van beide waar ik mij graag hard voor wil maken. Naast het werk volg ik ook nog een deeltijd studie HRM. Deze kennis kan ik goed toepassen in mijn werk bij Technieker en ik hoop mij zo nog verder te ontwikkelen.

Naast dat ik graag aan het werk ben, ben ik in mijn vrije uren snel te vinden in de sportschool of zomerdags op de motor. Ook ben ik graag aan het klussen in en rondom mijn huis in Bolsward.

Hey Mark, hoe daag jij jezelf uit?

Door vernieuwing op te zoeken in mijn passies. Of dit nou op mijn werk is of een klus aan mijn huis, de complexiteit van een nieuw project ga ik niet uit de weg en bijt ik mij in vast. Het liefst zo complex mogelijk, want daar leer je het meest van!

Wat is het laatste waar je zelf aan gewerkt hebt?

Op het moment ben ik bezig aan het bouwen van een overkapping in de achtertuin. Deze stond al een tijdje in de planning, maar nu het mooie weer er aan komt ben ik hieraan begonnen. Deze heb ik eerst uitgetekend via CAD en vanuit daar mijn bouwplan gemaakt, inclusief bestellijsten voor materialen.

WAT MAAKT JOU NIEUWSGIERIG Mark?

Wanneer iets op het snijvlak ligt van interesse en passie wil ik daar meer over weten. Daarnaast laat ik mij vrij snel inspireren door verhalen van mensen vertellen over hun (technische) werk, hier wil ik dan ook graag meer van weten om het geheel te begrijpen. In de arbeidsbemiddeling in de techniek komt dit bij mij dagelijks voor.

Welke creatieve oplossing heb jij eens moeten maken?

Echt creatief ben ik niet eerlijk gezegd, wanneer ik tegen een obstakel aanloop bedenk ik wel mijn oplossingen om door te kunnen gaan. Dit is in mijn geval vaak een praktisch en logische denkwijze die voor anderen creatief kunnen overkomen. Creativiteit wordt dan vooral toegepast bij het ontwerpen en plannen van mijn klusprojecten.

Welk gereedschap zou je nooit kunnen missen?

Rolmaat & waterpas, meten is weten! Dat is voor mij de basis en essentieel. Natuurlijk is elektrisch gereedschap handig, maar met handgereedschap kan ik ook aardig overweg. In mijn werk zijn de telefoon en laptop natuurlijk onmisbaar om de juiste match te maken.

Wat maakt technieker bijzonder voor jou?

De drive van de mensen die bij Technieker werken vind ik aanstekelijk en fijn waarbij er geen hiërarchie heerst. Wij werken met ons allen naar een gezamenlijk doel en dat gevoel is echt merkbaar. In mijn rol bij Technieker kom ik bij verschillende technische organisaties en spreek ik veel mensen die in deze branche werken. Onze doelgroep heeft eigenlijk altijd wel eenzelfde mindset en interessegebied wat mij ook aantrekt. Technieker speelt hier ook op in door leuke (passende) uitjes te organiseren en af en toe zelf ook even technisch bezig te zijn.

Technieker Tijdlijn

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden