Rixt Rodenhuis

Mijn frisse perspectief en leergierigheid maken deel uit van mijn aanpak, en ik kijk er echt naar uit om te groeien en bij te dragen aan het succes van zowel onze professionals als onze klanten.

Mijn rol hier draait om het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties, zowel met onze professionals als met onze gewaardeerde klanten. Ik geloof sterk in het belang van sterke verbindingen en ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van ons bureau en degenen waarmee we samenwerken.

Hey Rixt, hoe daag jij jezelf uit?

Ik geloof graag dat ik alles wel kan, dus dat brengt uiteraard vaak genoeg uitdagingen met zich mee.

Wat is het laatste waar je zelf aan gewerkt hebt?

Samen met mijn vriend hebben we mijn (game)pc uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet. Aangezien ik een nieuwe videokaart had die anders in de pc moest waardoor we wat aanpassingen moesten door voor de tubing van de waterkoeling. Nog even, dan kan ik het zelf 😉

WAT MAAKT JOU NIEUWSGIERIG Rixt?

Ik ben vanuit mijzelf al heel nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Daar is niet veel voor nodig om mijn nieuwsgierigheid te wekken. Wat drijft iemand? Waarom reageert iemand op een bepaalde manier? Hoe werkt dit?

Welke creatieve oplossing heb jij eens moeten maken?

Ik vind het leuk om vooral praktische oplossingen te bedenken waarbij de oplossing soms zo voor de hand ligt dat je er niet over na denkt. Bijvoorbeeld: voor het boren van gaten in het plafond was het handig om te weten waar de schroeven zaten voor het bevestigen van de gipsplaat. Zo ben ik daar met magneetjes langs gegaan en heb ik deze op de schroef gezet. M’n ouders noemden mij vroeger ook wel “alde útfyner”.

Welk gereedschap zou je nooit kunnen missen?

Ik heb dus een klein tangetje dat ik gebruik om mijn piercings in te doen/ vast te houden als ik de balletjes erop draai haha. Ja daar kan ik dus niet zonder. Anders zou ik zeggen een kruiskopschroevendraaier. Die heeft me al zo vaak geholpen met verdwaalde schroeven in en om het huis of m'n mini boormachine.

Wat maakt technieker bijzonder voor jou?

Wat technieker bijzonder maakt voor mij is dat we allemaal gedreven zijn om het beste ervan te maken en de hoogst haalbare resultaten te behalen. We staan er voor onze kandidaten en klanten en doen ons uiterste best om iedereen aan een nieuwe baan / medewerker te helpen! Daarnaast is het Technieker team op elkaar ingespeeld en is het gewoon een feestje om elke dag op kantoor te komen!

Technieker Tijdlijn

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden