Marijke Roest

Hoewel ik geen technische achtergrond heb, ben ik er trots op dat ik als HR-adviseur en financiële administrateur een essentiële rol vervul binnen het team. Ik zorg ervoor dat de administratie bij Technieker op rolletjes loopt, waardoor iedereen zich kan focussen op hun expertise.

Ik woon samen met mijn gezin in het prachtige Stiens. Naast mijn werk bij Technieker geniet ik enorm van mijn rol als moeder. En vind ik een speciaal biertje op zijn tijd met familie en vrienden ook geen straf.

Hey Marijke, hoe daag jij jezelf uit?

Ik ben eigenlijk wel een gewoontedier, dus alles wat buiten mijn gewoonte valt kan al een uitdaging zijn. Hoe klein of groot die ook mag zijn.

Wat is het laatste waar je zelf aan gewerkt hebt?

Dit is al een tijdje geleden. Namelijk in Australië, in de outback met mijn eerste auto (een Ford Falcon), kregen we een lekke band. Had ik nog nooit gedaan en internet hadden we daar niet. We moesten het toch zelf uitvinden. De krik zat er zo onder, dat was makkelijk alleen de moeren leken meer rond dan een zeskant. We kregen één niet los, gelukkig kwam er eens in het uur een mijnwerker in zijn auto voorbij. Die had toevallig een boormachine en kon ons zo verder helpen. Met een moer minder konden we de reserveband er opzetten en naar “dichtstbijzijnde” garage rijden (zo'n 100km verderop). De ronde moer heb ik als souvenir meegenomen naar huis.

WAT MAAKT JOU NIEUWSGIERIG Marijke?

Het verhaal achter het verhaal.

Welke creatieve oplossing heb jij eens moeten maken?

Om onze huidige woning zo te veranderen en leefbaar te houden dat er straks plek is voor een gezin van 4.

Welk gereedschap zou je nooit kunnen missen?

Een hamer, altijd handig als je iets wilt slopen.

Wat maakt technieker bijzonder voor jou?

Het teamgevoel! We hebben allemaal onze eigen expertises en karakters en al die dingen samen maakt dat we al hele mooie dingen hebben bereikt.

Technieker Tijdlijn

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden