zzp opdrachten Techniek

Zzp werk in de techniek is populair. Werken als zelfstandige is interessant door het hogere salaris en vrijheid om eigen dynamische opdrachten te kiezen. Je bent opzoek naar zzp opdrachten in de techniek die je uitdagen en interesse wekken.

Betrokken in de regio

Wanneer je opzoek bent naar een zzp opdracht in de techniek kun je zoeken op grote vacaturebanken met duizenden vacatures, wat we ook zeker niet afraden. Maar als zzp'er ben je bewust van wat een uur kost. Gericht zoeken naar projecten, of een functie, waar jouw kennis en ervaring het beste tot zijn recht komen bespaart je kostbare tijd en moeite.

In de regio Friesland en Noord-Nederland hebben we een select aantal partnerbedrijven die we door en door kennen. We weten hoe processen lopen, uit wie het team bestaat, kennen de cultuur en wat er nodig is om de projecten tot een succes te brengen op zzp basis. Plan een gesprek, of bel even. Dan gaan wij opzoek naar jouw zzp klus in de techniek.

zzp, of toch een vacature

Ontwikkeling in 2024 en 2025

Het is je vast niet ontgaan. Handhaving op schijnzelfstandigheid door de belastingdienst vanaf 1 januari 2025. Dat heeft nu, in 2024, al zijn effecten op zzp opdrachten in de techniek. De maatregel moet leiden tot meer zekerheid voor werkenden en onbalans op de arbeidsmarkt herstellen. Op het moment zorgt het vooral voor een terughoudendheid van bedrijven om zzp'ers in te huren. Het moet namelijk aantoonbaar zijn dat een plek die ingevuld is door een zzp'er niet door een eigen kracht ingevuld kan worden. Dat betekent dat zzp'ers vooral worden ingezet op tijdelijke, specifieke opdrachten binnen de industrie.

Detachering kan een interessant alternatief zijn voor de extra risico's die zzp werk met zich mee brengt in 2024 en 2025. Je behoudt de verschillende opdrachten waar jouw expertise het verschil maakt en de flexibiliteit waar je aan gewend bent. Bijkomend voordeel, minder administratie, meer stabiliteit en een kans om nieuwe organisaties en opdrachten te leren kennen.

Ontdek nieuwe kansen

Dezelfde methode

Alleen opzoek

  • Onbekend hoe het is om ergens te werken
  • Zelf motivatie en toelichting schrijven
  • Gemiddeld 5 tot 7 maanden zoeken
  • Geen mogelijkheid tot switchen
Nieuwe kansen

Met technieker

  • Inzicht in de arbeidsmarkt
  • Ontdek wat bij jou als techneut én persoon past
  • Geen lange eigen zoektocht
  • Gegarandeerd een uitdagend project
Stappen-in-carriere-rechts

JOUW VOLGENDE STAPVind een uitdagende vacature.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de openstaande vacatures en vind de baan die jouw potentieel benut.
                   
Naar vacatures
Man beklimt een steile berg.

individueel maatwerkOntdek wat bij jou past.

Wil je weten welke kansen echt bij jou passen? Plan een gesprek en krijg persoonlijk advies om jouw ideale carrièrepad te vinden.
Plan gratis gesprek

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden