Vacatures techniek

De techniek staat bekend om vacatures die in elkaar overlopen. Hierdoor is het moeilijk om vanuit een vacature te weten of de baan echt iets voor jou is en om de beste uitdaging te vinden voor dit moment in jouw carrière. Die zoektocht voor een technische baan hebben wij zelf ook ervaren en is de reden waarom Technieker bestaat. Wij geloven dat een statische vacature of cv niet genoeg is om een inhoudelijke match te maken. Daarom doorgronden wij persoonlijke motivatie en technische inhoud van kandidaat én opdrachtgever.

Hier vind je vacatures in de techniek die jou nieuwsgierig maken en vooruit brengen, als technicus en als persoon. Bekijk ook eens de engineering vacatures.

Elektrotechniek

De elektrotechniek vraagt om een analytisch, nauwkeurig en sterk probleemoplossend persoon. Passie voor elektrotechnische techniek en focus om zelfstandig de materie in te duiken. Bovendien hou je van constante vernieuwing en het ontdekken van nieuwe technologieën, waardoor je altijd up-to-date blijft in dit dynamische vakgebied. Vind het stukje elektrotechniek waar je het meest enthousiast van wordt, en bijt je daar in vast. Maar blijf je ook ontwikkelen. Want het is een branche die zich sneller ontwikkelt als andere technieken. Maar dat maakt het juist uitdagend en biedt nieuwe kansen voor elektrotechneuten.
Naar pagina

Inkoop en logistiek

Je bent een organisatorisch talent met een scherp oog voor detail en een strategische blik. Inkoop en logistiek vereisen niet alleen goede onderhandelingsvaardigheden, maar ook een sterk analytisch vermogen om supply chains te optimaliseren. Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken, werkt nauwkeurig en houdt van een dynamische werkomgeving. Je weet kosten te beheersen zonder concessies te doen aan de kwaliteit en continuïteit van de logistieke processen van het bedrijf.
Naar pagina

Werktuigbouwkunde

Tastbare techniek. Werken aan complexe, robuuste oplossingen die moeten presteren in de meest veelzijdige omstandigheden. Van een stuk metaal iets creëren wat werkt en bijdraagt aan een oplossing maakt jou trots. Misschien ben je de techniek in gerold omdat je het interessant vindt om te ontdekken hoe iets werkt. Die nieuwsgierigheid moet jij kwijt kunnen in jouw functie.
Naar pagina

Technische bedrijfskunde

Je bent een veelzijdige probleemoplosser met een sterke affiniteit voor techniek en bedrijfsprocessen. Technische bedrijfskunde vraagt om een analytisch persoon en het vermogen om technische oplossingen te integreren met zakelijke strategieën. Je werkt graag met cijfers, houdt van optimalisatie en zoekt continu naar manieren om processen efficiënter en effectiever te maken. Jouw doel is om zowel technische als organisatorische uitdagingen te overwinnen en duurzame verbeteringen door te voeren.

De opleiding technische bedrijfskunde is één van de breedste studies binnen de techniek. Je kunt er veel kanten mee op in de techniek, bij veel verschillende soorten bedrijven. Daarom is het belangrijk om te specialiseren. Dat kan als inhoudelijk technicus, of door je te richten op strategische bedrijfsoptimalisatie.
Naar pagina

Mechatronica

In de wereld van mechatronica heb je waardevolle kennis van mechanica, elektronica en informatica. Je bent in staat om systemen te ontwerpen en te optimaliseren die deze disciplines integreren. Je bent innovatief, praktisch ingesteld en houdt ervan om hands-on bezig te zijn met complexe systemen. Vernieuwing en het toepassen van vooruitstrevende techniek drijven je om de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Het is een veelzijdig en dynamisch vakgebied waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken en toe te passen. De veelzijdigheid van het vak maakt mechatronica lang uitdagend. Er is altijd iets nieuws te ontdekken.
Naar pagina

Projectmanager

Als projectmanager in de techniek sta je aan het roer van technische projecten. Je combineert strategisch inzicht met praktische uitvoerbaarheid, en weet zowel teams als projecten te managen van begin tot eind. Je bent resultaatgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt snel schakelen tussen verschillende taken. Je kijkt met trots naar een project wanneer het lukt om complexe projecten binnen de gestelde tijd en budget tot een succes te brengen.
Naar pagina

Hoe vind je de vacature voor jou?

Voor wie nog minder bekend is met het technische werkveld in Noord-Nederland, of nog lokaler, in Friesland bijvoorbeeld. Hoe vind je topwerkgevers die passen bij jouw toekomst? Misschien kom je net van de opleiding en wil je jouw talent inzetten als onderhoudsmonteur of weet je nog niet zo goed welke baan in de techniek voor jou is. Of je bent doorgewinterd expert in de engineering en zoek je een functie die jouw niveau van ervaring uitdaagt.

Wat voor werk in de techniek je ook wilt gaan doen, het begint met goed weten wat je zoekt. En dat kan lastig zijn. Wij spreken elk jaar honderden technici die hun plek in de techniek vinden. Door die ervaring, onze eigen technische kennis en werkervaring begrijpen wij kandidaten, opdrachtgevers en ons vak. Niet alleen uit een boekje, maar omdat wij het zelf ook hebben ervaren. Dus plan een gesprek en ontdek nieuwe kansen in techniek. We beloven je te verrassen.

Ontdek nieuwe kansen

Dezelfde methode

Alleen opzoek

  • Onbekend hoe het is om ergens te werken
  • Zelf motivatie en toelichting schrijven
  • Gemiddeld 5 tot 7 maanden zoeken
  • Geen mogelijkheid tot switchen
Nieuwe kansen

Met technieker

  • Inzicht in de arbeidsmarkt
  • Ontdek wat bij jou als techneut én persoon past
  • Geen lange eigen zoektocht
  • Gegarandeerd een uitdagend project
Stappen-in-carriere-rechts

JOUW VOLGENDE STAPVind een uitdagende vacature.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de openstaande vacatures en vind de baan die jouw potentieel benut.
                   
Naar vacatures
Man beklimt een steile berg.

individueel maatwerkOntdek wat bij jou past.

Wil je weten welke kansen echt bij jou passen? Plan een gesprek en krijg persoonlijk advies om jouw ideale carrièrepad te vinden.
Plan gratis gesprek

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden