Maintenance Engineer Elektrotechniek

Klaar om je kennis van elektrotechniek in te zetten voor een baan met impact in een innovatieve woningfabriek?
  • € 3000 - € 5500
  • Heerenveen
  • Parttime
  • HBO
  • Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een Maintenance Engineer Elektrotechniek. In deze rol binnen de ben jij een belangrijke schakel in het optimaliseren van de productieprocessen van deze moderne fabriek. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het beheer en onderhoud van de elektrotechnische installaties en machines. Dit betekent dat je zowel preventief als correctief onderhoud uitvoert, storingen verhelpt en continu zoekt naar manieren om de efficiëntie van de productie te verhogen. Bovendien stuur je jouw collega’s op de werkvloer aan en rapporteert aan de verantwoordelijke manager.

Wat maakt deze functie aantrekkelijk? Je bent betrokken bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines en elektrotechnische installaties. Je signaleert storingen en pakt deze snel aan. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s en externe partners om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt. Ook krijg je de kans om bij te dragen aan de implementatie van nieuwe technologieën en zorg je ervoor dat de veiligheid en kwaliteit van de geproduceerde woningen gewaarborgd blijft.

Herken jij jezelf in deze rol? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen de volgende stap in je carrière te zetten!

  • Inschaling salaris volgens de CAO betonproductenindustrie;
  • De mogelijkheid om jezelf door te blijven ontwikkelen;
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Dienstverband van 32 tot 40 uur per week;

  • Relevante werkervaring als Maintenance Engineer Elektrotechniek binnen een industriële omgeving;
  • Een afgerond hbo in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
  • Ervaring met PLC-systemen zoals Siemens en Beckoff;
  • Je bent communicatief vaardig, denkt in oplossingen en bent technisch onderlegd.

Als je deze uitdaging aangaat, word je onderdeel van een team dat innovatieve oplossingen biedt voor betaalbare, duurzame woningbouw. In de hightech fabriek digitaliseren en robotiseren ze het bouwproces om het woningtekort in Nederland aan te pakken. Je werkt mee aan de productie van componenten die op locatie worden geassembleerd tot complete woningen.
Je komt terecht in een snelgroeiende business unit binnen een stabiel bedrijf. Dit biedt jou de kans om in een innovatieve omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling een directe impact te maken.

Veelgestelde vragen

Op de procespagina staat het complete proces. Van de kennismaking, het ontdekken van jouw carrièrekansen, sollicitatie bij de werkgever tot de contractbespreking. Toch nog vragen? Stuur een berichtje of bel ons. We helpen je graag.

Wanneer je solliciteert of contact opneemt word je geholpen door One, Henk, Gerald, Mark of Rixt. Wie, dat hangt af van de vraag of vacature. Hierdoor heb je direct contact met de persoon die inhoudelijk betrokken is bij relevante werkgevers en beschikt over de technisch kennis binnen jouw vakgebied.

Technische vacatures op de site en de beste match tussen werkgevers en werkzoekenden, heeft wel iets van een uitzendbureau. Maar we zijn geen tussenpersoon of vacaturebank. We hebben niet alleen contact met HR, maar ook op de wekvloer, met teamleiders en engineers. Het is onze prioriteit om precies te weten wat er speelt binnen een organisatie, de inhoud en ambitie begrijpen. Daarom hebben wij hebben een beperkt aantal werkgevers specifiek in Noord-Nederland.

Onze specialiteit is de maakindustrie en procesindustrie. We richten ons op Noord-Nederland, voornamelijk Friesland. Of je aan het begin van je carrière staat of doorgewinterd engineer bent, wanneer je opzoek bent naar vooruitgang en uitdaging ben je hier aan het juiste adres. 
  • Bewaar vacature
  • Bewaar vacature
(kan in 2 minuten)
Vragen of nieuwsgierig?
Een kort gesprek zegt meer dan een vacaturetekst.

Verken opties

Wat is jouw specialiteit?

Eem inhoudelijke match draait het om meer dan alleen vaardigheden of ervaring. Je kan zelf opzoek naar de perfecte uitdaging, of laat Technieker voor jou werken. Plan een gesprek (duurt een uurtje). Dan ontdekken wij precies waar jij energie van krijgt!

Nieuwste vacatures

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden