Software Engineer

Ben jij een software engineer met een passie voor zowel software als hardware, en wil je jouw talenten inzetten voor innovatieve en duurzame oplossingen?
  • € 3200 - € 5500
  • Dronten
  • Fulltime
  • HBO
  • Elektrotechniek, Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een software engineer die zowel software- als hardware kennis bezit. In deze rol draag je bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van geavanceerde technische systemen binnen de afvalinzamelingsindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vernieuwen van besturingssystemen die de software en hardware voor hydraulische aansturing combineren, waarbij je zorgt dat alle programma’s voldoen aan de gestelde eisen en normen.

Je ontwerpt stabiele software-architecturen en ontwikkelt softwareoplossingen in Codesys. Daarnaast maak en onderhoud je elektrische schema’s in E-plan, die je vervolgens vertaalt naar kabelbomen. Samen met het projectteam selecteer je de juiste componenten voor de systemen en voer je tests uit op voertuigen, zowel in een testomgeving als bij de klant. Je legt de softwarestructuur nauwkeurig vast in basisdocumenten om een duidelijk overzicht te behouden.

Heb jij een passie voor technische uitdagingen en wil je bijdragen aan duurzame oplossingen? Dan is deze functie als software engineer de perfecte kans voor jou!

  • Een salaris tussen de € 3200 - € 5500 op basis van een fulltime dienstverband;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een jaarlijkse winstuitkering;
  • De mogelijkheid om jezelf volop te blijven ontwikkelen;

  • Een afgerond HBO;
  • Ervaring met het programmeren van PLC bij voorkeur Codesys;
  • Je hebt kennis van E-plan, E-plan Harness en specifieke software voor hardware zoals inventers en CAN-modules;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid;
  • Hydraulische basiskennis is mooi meegenomen.

Het bedrijf waar je gaat werken staat bekend om zijn focus op innovatieve en duurzame oplossingen. Ze zetten sterk in op technologische vooruitgang en ontwikkelen geavanceerde systemen die bijdragen aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere toekomst. Binnen deze organisatie is samenwerking cruciaal, waarbij jouw technische expertise en creativiteit de ruimte krijgen om te groeien. Het is een werkomgeving waar innovatie en vakmanschap samenkomen, en waar je voortdurend wordt uitgedaagd om bij te dragen aan slimme, toekomstgerichte oplossingen.

Veelgestelde vragen

Op de procespagina staat het complete proces. Van de kennismaking, het ontdekken van jouw carrièrekansen, sollicitatie bij de werkgever tot de contractbespreking. Toch nog vragen? Stuur een berichtje of bel ons. We helpen je graag.

Wanneer je solliciteert of contact opneemt word je geholpen door One, Henk, Gerald, Mark of Rixt. Wie, dat hangt af van de vraag of vacature. Hierdoor heb je direct contact met de persoon die inhoudelijk betrokken is bij relevante werkgevers en beschikt over de technisch kennis binnen jouw vakgebied.

Technische vacatures op de site en de beste match tussen werkgevers en werkzoekenden, heeft wel iets van een uitzendbureau. Maar we zijn geen tussenpersoon of vacaturebank. We hebben niet alleen contact met HR, maar ook op de wekvloer, met teamleiders en engineers. Het is onze prioriteit om precies te weten wat er speelt binnen een organisatie, de inhoud en ambitie begrijpen. Daarom hebben wij hebben een beperkt aantal werkgevers specifiek in Noord-Nederland.

Onze specialiteit is de maakindustrie en procesindustrie. We richten ons op Noord-Nederland, voornamelijk Friesland. Of je aan het begin van je carrière staat of doorgewinterd engineer bent, wanneer je opzoek bent naar vooruitgang en uitdaging ben je hier aan het juiste adres. 
  • Bewaar vacature
  • Bewaar vacature
(kan in 2 minuten)
Vragen of nieuwsgierig?
Een kort gesprek zegt meer dan een vacaturetekst.

Verken opties

Wat is jouw specialiteit?

Eem inhoudelijke match draait het om meer dan alleen vaardigheden of ervaring. Je kan zelf opzoek naar de perfecte uitdaging, of laat Technieker voor jou werken. Plan een gesprek (duurt een uurtje). Dan ontdekken wij precies waar jij energie van krijgt!

Nieuwste vacatures

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden