Survivalclinic
Stel je eens voor; je gaat 8 kilometer hardlopen, klautert over diverse obstakels, slingert door touwen en ploetert door koud water en komt vies, koud en met verzuurde spieren over de finish.
Klinkt dit je gek genoeg lekker in de oren en wil je deze populaire en grensverleggende sport leren? Dan kun je meedoen met een survivalclinic!

Op 31 augustus en op 21 september organiseren we vanuit Technieker twee clinics waarin alle fijne kneepjes en technieken van survival worden uitgelegd. Zo zul je onder andere de welbekende ‘apenhang’, de ‘swing-over’ en de ‘voetklem’ leren. De gemoedelijke sfeer en gezelligheid staan tijdens deze twee ochtenden hoog in het vaandel, daarom sluiten we deze ook gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Update: zaterdag 31 augustus zit vol!

Technieker Bikkelrun
Heb je de smaak te pakken en denk je, dit is iets voor mij, dan kun je in oktober meedoen met de Technieker Bikkelrun. Tijdens deze run ga je over paden, door sloten, bossen en weilanden en kom je diverse hindernissen tegen; van touwen waarmee je jezelf van punt A naar punt B slingert, tot grote obstakels waar je overheen moet klimmen. Daarnaast vecht je tegen de elementen van de natuur, want water, wind en temperatuur kosten extra krachten tijdens de run.

Hoofdsponsor
Technieker is de komende editie van de Bikkelrun trotse hoofdsponsor en we willen, net als voorgaande edities, er met z’n allen een waar feest van maken! Nu horen we je zeggen; een feestje terwijl je een zwaar parcours aflegt, is dat mogelijk? Zeker, want je doet het niet alleen, maar met elkaar. Ervaring van vorige edities leert ons dat je, samen met andere lopers, onder een gemoedelijke sfeer de afstand en hindernissen trotseert. Sterker nog, na afloop staan er diverse hottubs op je te wachten waarin je jezelf kunt ontdoen van de opgelopen modder, viezigheid en zweet. Is je batterij daarna weer wat opgeladen, kun je in de kantine terecht om je ervaringen te delen met mederunners onder het genot van een biertje of een ander drankje.

Interesse in de clinic?
Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen? Stuur dan een bericht naar janjacob@technieker.nl of one@technieker.nl. Vermeld er wel bij op welke dag je wilt komen, op zaterdag 31 augustus of op zaterdag 21 september (beide dagen mag ook). Aanvang is 09:30 uur en het duurt tot ongeveer 12:00 uur. Wij raden je aan om een (lange) hardloopbroek, hardloopschoenen en een thermo-shirt te dragen. Verder kun je via ons nog een geschikt shirt krijgen.

Ben je na de clinic nog steeds enthousiast? Dan kun je je gelijk opgeven voor de Bikkelrun op zondag 6 oktober.
Wij hebben een aantal gratis startbewijzen voor deze run in Leeuwarden. Je kunt alléén meedoen, maar ook samen met bijvoorbeeld jouw vrienden, familie, kind(eren) en/ of collega’s. Na opgave houden we je op de hoogte van de exacte starttijden, locatie van de run en andere nuttige informatie.

Sportieve groet en graag tot ziens,

Het team van Technieker