Team Technieker

One Rijpkema – Accountmanager

Begin 2018 ben ik het team van Technieker komen versterken als technisch consulent. De techniek heeft mij al sinds jongs af aan geïnteresseerd en houdt mij altijd bezig. Momenteel ben ik werkzaam in de functie als accountmanager en zal ik zelf niet meer diep in de techniek werken maar ik vind het wel belangrijk goed te begrijpen wat onze opdrachtgevers en kandidaten willen.
Zelf heb ik twee technische studies afgerond en ben door de tijd heen bij verschillende technische bedrijven werkzaam geweest van monteur tot sales engineer.

Momenteel woon ik samen met mijn gezin in Akkrum. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn in de buitenlucht met mijn projecten, hobby’s en sporten.

Henk Postma – Consultant

Sinds Januari 2020 ben ik werkzaam bij Technieker in de rol van Consultant. In 2011 ben ik begonnen in de technische arbeidsbemiddeling. In die periode heb ik veel techneuten op mbo-, hbo- en wo-niveau mogen bemiddelen in diverse industrieën. Het maken van de juiste match geeft mij dan ook veel energie! Hierbij ga ik graag in gesprek met kandidaten en bedrijven om te kijken waar ze nou echt naar op zoek zijn. De techniek heeft altijd mijn interesse gehad en ik heb dan ook zelf een opleiding in de techniek gedaan.

Ik woon samen met mijn gezin in Rottevalle. In mijn vrije tijd klus en sleutel ik graag. Daarnaast sport ik ook graag met enige regelmaat.

Gerald Lok – Recruitment Consultant

Gestart in December 2020 als versterking binnen Technieker in de rol van Recruiter. Vanaf 2013 heb ik ervaring opgedaan als tekenaar en engineer binnen de maritieme sector in Friesland. Na het afronden van de studie maritieme techniek in Leeuwarden ben ik zo’n vijf jaar werkzaam geweest in de rol als Engineer in de maritieme techniek. Hierin heb ik geruime tijd binnen projectteams gewerkt waarin een brede range aan disciplines aanwezig waren zoals Elektrotechniek, Mechanical Engineering en Naval Architecture.

Zelf heb ik passie voor de mensen en techniek. Luisteren naar de mensen die we spreken en weten waar de mogelijkheden liggen in Noord-Nederland, daar krijg ik energie van! Ik woon met veel plezier samen mijn gezin in Leeuwarden. Naast werk mag ik graag sporten waaronder survival en hardlopen!

Mark Postma– Recruitment Consultant

Mijn naam is Mark Postma en sinds december 2023 ben ik werkzaam bij Technieker als Recruitment Consultant. Met ervaring in Recruitment en een achtergrond in de techniek is Technieker de perfecte combinatie van beide waar ik mij graag hard voor wil maken. Naast het werk volg ik ook nog een deeltijd studie HRM. Deze kennis kan ik goed toepassen in mijn werk bij Technieker en ik hoop mij zo nog verder te ontwikkelen.

Naast dat ik graag aan het werk ben, ben ik in mijn vrije uren snel te vinden in de sportschool of zomerdags op de motor. Ook ben ik graag aan het klussen in en rondom mijn huis in Bolsward.

Marijke Roest– HR Adviseur & Financiële Administratie

Mijn naam is Marijke Roest en ik ben sinds februari 2023 met veel enthousiasme werkzaam bij Technieker. Hoewel ik geen technische achtergrond heb, ben ik er trots op dat ik als HR-adviseur en financiële administrateur een essentiële rol vervul binnen het team. Ik zorg ervoor dat de administratie bij Technieker op rolletjes loopt, waardoor iedereen zich kan focussen op hun expertise.

Ik woon samen met mijn gezin in het prachtige Stiens. Naast mijn werk bij Technieker geniet ik enorm van mijn rol als moeder. En vind ik een speciaal biertje op zijn tijd met familie en vrienden ook geen straf.

Rixt Rodenhuis– Consultant

Mijn naam is Rixt, en ik ben sinds oktober 2023 onderdeel van het team hier bij Technieker. Hoewel ik met mijn 28 jaar geen technische achtergrond heb, ben ik super enthousiast om in deze interessante wereld te duiken.

Als nieuwkomer bij Technieker ben ik bezig met het ontdekken van de veelzijdige en boeiende technische sector. Mijn frisse perspectief en leergierigheid maken deel uit van mijn aanpak, en ik kijk er echt naar uit om te groeien en bij te dragen aan het succes van zowel onze professionals als onze klanten.

Mijn rol hier draait om het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties, zowel met onze professionals als met onze gewaardeerde klanten. Ik geloof sterk in het belang van sterke verbindingen en ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van ons bureau en degenen waarmee we samenwerken.

Wietse Voordes – Marketeer

Bouwen van een betekenisvol merk, creatieve content en sterke strategie is precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Na een aantal jaar te werken als adviseur en strateeg is het nu tijd om elk aspect van marketing op te bouwen bij Technieker. Een uitdaging die vraagt om handen uit de mouwen.

Nieuwsgierigheid om erachter te komen hoe iets het beste werkt en trots van het resultaat is waarom techniek bij mij past.