TECHNIEKER SURVIVALCLINIC 11 APRIL

Ook dit jaar is Technieker trotse hoofdsponsor van de Bikkelrun Leeuwarden
Dit evenement vindt plaats op zondag 4 oktober 2020. Ervaring van vorige edities leert ons dat je, ervaren of niet en samen met andere lopers, onder een gemoedelijke sfeer de afstand en hindernissen trotseert. Het belooft weer een sportief en feestelijk evenement te worden en we willen jou graag helpen bij de voorbereiding of jou met veel enthousiasme kennis laten maken met deze sport!

Technieker Survivalclinic
Stel je voor dat je in oktober mee gaat doen aan de Technieker Bikkelrun. Je legt 5, 8 ,12 of 21 km hardlopend af over paden, door sloten, bossen en weilanden. Op de route kom je, afhankelijk van de afstand die je loopt, 25 tot 60 hindernissen tegen: van touwen waarmee je van punt A naar punt B slingert, tot grote obstakels waar je overheen moet klimmen. Een grote uitdaging waar wij je graag voor willen klaarstomen.

Daarom organiseren we op zaterdag 11 april van 9.30 – 12.00 uur een survivalclinic. Alle fijne kneepjes en technieken worden aan je uitgelegd. Zo ga je onder andere de welbekende ‘apenhang’, de ‘swing-over’ en de ‘voetklem’ leren. De gemoedelijke sfeer en gezelligheid staan deze ochtend hoog in het vaandel, daarom sluiten we deze ook gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Interesse in de clinic?
Ben je nieuwsgierig en/of enthousiast geworden? En wil je 11 april meedoen aan de survivalclinic? Stuur dan een e-mail naar One Rijpkema via one@technieker.nl.