tijd voor iets Nieuws

Als techneut heb je je vakgebied goed onder de knie. Maar de uitdaging die je ooit nieuwsgierig maakte wordt nu misschien routine. Dan is het tijd om te vernieuwen, opzoek naar een plek waar je elke dag vooruit komt. Ontwikkeling als techneut en in jouw vakgebied. En misschien kun je wel een technisch-gespecialiseerde loopbaancoach gebruiken om die vervolgstap in jouw carrière te vinden.

het belangrijkste loopbaan advies

Er zijn talloze opties in de techniek. Maar wat wordt de volgende stap in je carrière? Waar begin je? Functietitels lopen in elkaar over, vacatures zijn soms vaag, en het is moeilijk om te zien waar je echt terecht komt. Ons beste advies, plan een gesprek. We beloven jouw technische inhoud en persoonlijke motivatie te doorgronden. Wat leidt tot verrassende kansen voor jou en opdrachtgevers. En het kost niks. Door onze eigen technische kennis en ervaring begrijpen wij kandidaten, opdrachtgevers en ons vak. Niet alleen uit een boekje, maar omdat wij het zelf ook hebben ervaren.

Wij kennen het technische werkveld in Noord-Nederland als geen ander. Door onze eigen technische achtergrond begrijpen wij de complexiteit van de techniek en verschillende vakgebieden, waardoor we inhoudelijk inzicht bieden in het ontdekken van jouw toekomst en carrière.

wat zoek je in een baan?

Eigen ontwikkeling

Je bent opzoek naar nieuw werk, een nieuwe uitdaging waar je je in vast kunt bijten. Dan kun je direct opzoek naar vacatures, maar weet je wat je zoekt? Waar je naartoe wil in je carrière? En hoe ga je dat in de toekomst realiseren door de stap die je nu gaat maken?

Voor je begint met solliciteren, onderzoek waar jij plezier in hebt, welke passie je je verder in gaat ontwikkelen en waar je energie van krijgt. Dat inzicht maakt de keuze voor een functie makkelijker. En je zit zelfverzekerder aan de sollicitatietafel omdat je precies weet waarom de functie voor jou is.

Vervolgstap in je carrière

Het vinden van de vervolgstap in je carrière is een interessante zoektocht. Misschien ben je iemand die graag de diepte induikt en volledig opgaat in technische inhoud. Waar je geniet van het oplossen van complexe problemen, het ontwerpen van slimme oplossingen en het werken met de nieuwste technologieën. Of zijn jouw talenten beter in het coördineren en organiseren? Een project van begin tot eind gecontroleerd laten lopen. Hier kun je jouw technische kennis combineren met leiderschap en het vermogen om teams en processen te sturen naar succesvolle afronding van projecten.

Denk ook na over het sociale aspect van je werk. Wil je in een rol zitten waar je veel samenwerkt met anderen, ideeën uitwisselt, of klantcontact hebt? Of ben je juist iemand die geniet van de rust en focus van zelfstandig werken?

Daarnaast speelt het type team waarin je werkt een grote rol. Voel je je prettig in een klein team waar een functie vaak veelzijdiger is? Of werk je liever in een groter team waar iedereen zijn eigen specialiteit heeft?

Ontdekken wat je zelf wilt is stap #1, dan is de kansen grijpen die daar bij passen stap #2.

Technische arbeidsmarkt in
Noord-Nederland

Hoe vind je de beste vacatures?

Wanneer je weet wat je zoekt moet je nog een werkplek vinden die daar bij past. Om dan door alle mogelijke vacatures, met alle mogelijke functietitels, te spitten kan even duren. Gelukkig kan het makkelijker.

Wij zijn diep geworteld in de technische sector. We kennen de uitdagingen, de kansen, en de unieke eigenschappen van de bedrijven waarmee we samenwerken. Dit maakt ons een waardevolle gids voor technici die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière.

We hebben contact met teamleiders en engineers op de werkvloer, niet alleen met HR. We weten precies hoe het is om bij een bedrijf te werken, wat de dagelijkse dynamiek is, welke uitdagingen er spelen, en welke kansen er liggen voor persoonlijke en professionele groei. Zo kunnen we een inhoudelijke match garanderen die gefundeerd is op technisch inhoudelijke kennis en cultuur van de organisatie.

Ontdek nieuwe kansen

Dezelfde methode

Alleen opzoek

  • Onbekend hoe het is om ergens te werken
  • Zelf motivatie en toelichting schrijven
  • Gemiddeld 5 tot 7 maanden zoeken
  • Geen mogelijkheid tot switchen
Nieuwe kansen

Met technieker

  • Inzicht in de arbeidsmarkt
  • Ontdek wat bij jou als techneut én persoon past
  • Geen lange eigen zoektocht
  • Gegarandeerd een uitdagend project
Stappen-in-carriere-rechts

JOUW VOLGENDE STAPVind een uitdagende vacature.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de openstaande vacatures en vind de baan die jouw potentieel benut.
                   
Naar vacatures
Man beklimt een steile berg.

individueel maatwerkOntdek wat bij jou past.

Wil je weten welke kansen echt bij jou passen? Plan een gesprek en krijg persoonlijk advies om jouw ideale carrièrepad te vinden.
Plan gratis gesprek

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden