Over ons

Technieker, dé verbinder tussen professionals en opdrachtgevers in de techniek!

Wij zijn Technieker. Dé club voor gedreven mensen met passie voor techniek. Wij hebben met drie vestigingen een groot technisch netwerk in hoofdzakelijk noord- en midden Nederland.

Technisch specialist

We hebben jarenlange ervaring binnen het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau. We zijn daarin specialist op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en procestechniek. Wij hebben zelf ook een technische opleiding afgerond en meerdere jaren werkervaring in de Techniek. We kunnen dus optimaal met kandidaten en klanten meedenken. Ook zijn we middels ‘Technieker Projects’ actief in technische projecten.

Dit is Technieker

Technieker staat voor een persoonlijke aanpak, flexibiliteit, transparantie, lange termijn relaties, goed werkgeverschap en vooral passie voor mens en techniek! Onze selectie procedure bestaat dan ook niet alleen uit het selecteren op de juiste kwalificaties, maar ook op ons gevoel en intuïtie. Ook persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit vinden wij erg belangrijk. We zijn momenteel actief in verschillende sporten en zijn constant op zoek naar (groei)mogelijkheden voor bedrijf en kandidaat.

Voor Klanten én Kandidaten

Bij onze opdrachtgevers worden we gezien als samenwerkingspartners, waar wij het verlengstuk zijn op het gebied van personeel binnen hun organisatie. We zorgen voor invulling van specialistische functieprofielen in de techniek. Tegelijkertijd leveren wij voor kandidaten marktkennis, we kennen de sfeer en groeimogelijkheden binnen bedrijven en maken op basis van kwaliteiten de juiste match.

Werken in de techniek is werken aan de toekomst!