daag jezelf uit, alleen dan ontdek je wat je kan

Nieuwsgierigheid drijft vooruitgang. Van onszelf en de wereld om ons heen. Het drijft ons om te ontdekken, vernieuwen en onszelf uit te dagen. Maar elke uitdaging verliest uiteindelijk zijn complexiteit. Blijf je dan zitten, of durf je te vernieuwen?

Door persoonlijke motivatie en technische inhoud te doorgronden maken wij inhoudelijke matches. Door onze eigen technische kennis en ervaring begrijpen wij kandidaten, opdrachtgevers en ons vak. Niet uit een boekje, maar omdat wij het zelf hebben ervaren.

PROJECTEN

DURF TE VERNIEUWEN

Uitdaging maakt Techniek interessant. Het zijn geen obstakels, het zijn de kansen om je potentieel te ontdekken. Als je niet meer wordt uitgedaagd en het wel hebt gezien in je huidige baan, dan is het tijd om te vernieuwen.

Als techneut wil je trots zijn op je werk, complexe problemen doorgronden en bijdragen aan oplossingen die de wereld vooruit brengen. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke en professionele groei, maar ook voor energie in je eigen leven.

Als je op zoek bent naar werk waar je als professional en persoon energie van krijgt, heb je een gids nodig in de arbeidsmarkt. Iemand die jouw drijfveren begrijpt en de technische inhoud bij de opdrachtgever doorgrondt.

Zelf opzoek gaan levert ook een baan op, maar weet je echt waar je aan begint? Bij ons vind je niet zomaar een baan, maar inzicht in de arbeidsmarkt, jezelf en uitdagingen waar jij je in vast kunt bijten.

Durf te vernieuwen.

Henk Postma.
Project engineer van de quote

Mijn vorige baan was vooral uitvoerend werk. Het stukje diepgang in deze heel andere tak van techniek maakt dat ik hier veel uitdaging heb

JESSE-PAUL HAMSTRA
Project engineer

Technieker Tijdlijn

Wij beloven...

Door onze eigen achtergrond, werkervaring en nieuwsgierigheid begrijpen wij technische inhoud en persoonlijke motivatie, van professionals én opdrachtgevers. Dat inzicht maakt ons de gids van het technische werkveld in Noord-Nederland.  

Wij geloven dat ons vak gaat over inhoud. De complexiteit van inhoudelijke matches doorgronden, dat vraagt om individueel maatwerk. Daarom beloven wij doelbewust te communiceren. 

Een inhoudelijke match heeft vele factoren en is complex. Daarom ontdekken wij exact wat een opdrachtgever zoekt, hoe is het om ergens te werken en welke individuele ambities het project waarmaken.  

Kenrwaarden

Nieuwsgierig

NIEUWSGIERIG

Nieuwsgierigheid drijft ons om te begrijpen hoe iets werkt. Van moderne techniek tot de complexiteit van inhoudelijke matches. Wij ontdekken wat mensen drijft, waar ze naartoe willen en wat ze trots maakt. Ook als ze dat zelf nog niet weten. Door nieuwsgierig te zijn kijk je verder, zie je mogelijkheden en ontstaan er kansen.
Uitdaging

UITDAGEND

Wij zien uitdaging als vooruitgang en doel op zich. Actief opzoek naar nieuwe ervaringen en verborgen potentie. Wij dagen kandidaten én opdrachtgevers uit om verder te kijken dan een vacaturetekst of cv. Door onszelf, kandidaten, opdrachtgevers en ons vak uit te dagen komen we vooruit.
Uitdaging-motocross

COMPETATIEF

Wij zijn altijd opzoek naar manieren om vooruit te komen. Maak het beter, slimmer en efficiënter. Uitdaging maakt techniek interessant, maar aan het einde van de dag wil je ook gepresteerd hebben. De beste oplossing realiseren en uitdagingen aanpakken.

Technieker Team

Stappen-in-carriere-rechts

JOUW VOLGENDE STAPVind een uitdagende vacature.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de openstaande vacatures en vind de baan die jouw potentieel benut.
                   
Naar vacatures
Man beklimt een steile berg.

individueel maatwerkOntdek wat bij jou past.

Wil je weten welke kansen echt bij jou passen? Plan een gesprek en krijg persoonlijk advies om jouw ideale carrièrepad te vinden.
Plan gratis gesprek

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden