Technieker Bikkel Survival Run 2021

Op zondag 03 oktober 2021 was het eindelijk tijd voor de Technieker Survival Bikkelrun. “Blij dat we na 1,5 jaar weer een run konden doen” , “super georganiseerd” , “een fantastische dag”. Zomaar een paar reacties op dit gave event georganiseerd door Stichting Survival Run Leeuwarden. Het regende hard waardoor het survivalgevoel extra aanwezig was! […]

In deze blog

Op zondag 03 oktober 2021 was het eindelijk tijd voor de Technieker Survival Bikkelrun. “Blij dat we na 1,5 jaar weer een run konden doen” , “super georganiseerd” , “een fantastische dag”. Zomaar een paar reacties op dit gave event georganiseerd door Stichting Survival Run Leeuwarden.

Het regende hard waardoor het survivalgevoel extra aanwezig was! Met meer dan 1000 deelnemers was het supergeslaagd. Wij mochten hoofdsponsor zijn van dit event maar de dank gaat uit naar alle vrijwilligers en de organisatie die ook de 2021 editie weer mogelijk hebben gemaakt! Bedankt!!

De dag is voor de meeste mensen voorbij gevlogen, maar gelukkig kunnen we nog even nagenieten van de prachtige foto’s (<- zie link).

Technieker tijdlijn

Stappen-in-carriere-rechts

JOUW VOLGENDE STAPVind een uitdagende vacature.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de openstaande vacatures en vind de baan die jouw potentieel benut.
                   
Naar vacatures
Man beklimt een steile berg.

individueel maatwerkOntdek wat bij jou past.

Wil je weten welke kansen echt bij jou passen? Plan een gesprek en krijg persoonlijk advies om jouw ideale carrièrepad te vinden.
Plan gratis gesprek

©2024 Technieker - Alle rechten voorbehouden