TECHNIEKER BIKKELRUN

Zondag 6 oktober was het eindelijk tijd voor de Technieker Bikkelrun. Een mooi en bovenal sportief evenement waar wij als trotse hoofdsponsor rond 10.00 uur het startschot mochten geven.

Zo’n 1700 bikkels hebben 5, 8 of 12 km over paden, door sloten, bossen en weilanden afgelegd. Op de route zijn ze 25 tot 35 hindernissen tegen het lijf gelopen; van touwen waarmee ze van punt A naar punt B moesten slingeren, tot grote obstakels waar iedereen overheen moest klimmen. Daarnaast waren de elementen water, wind en temperatuur een grote uitdaging. Het was namelijk de koudste 6 oktober ooit sinds de weermetingen, maar ondanks het frisse weer hebben alle deelnemers zich voor de volle 100% gegeven. Gelukkig stonden er bij de finish meerdere hot tubs klaar waarin de deelnemers zich weer een beetje konden opwarmen.

Uiteraard is zo’n groot evenement niet te realiseren zonder medewerking van vrijwilligers. Daarom willen wij alle 400 vrijwilligers hartelijk danken voor de hulp bij de hindernissen, het regelen van het verkeer op cruciale punten, het in nemen van tassen en het bemannen van verversingsposten. Ze hebben goed voor alle bikkels gezorgd en dankzij de inzet van de vrijwilligers was de Bikkelrun ook dit jaar weer een groot succes.

Wij zijn er volgend jaar weer bij! Jij ook?